Conferinta Nationala a Forumului Generatia Europeana XXI, Ateneul Roman - 250 persoane Fundatia Generatia Europeana, al carei presedinte este prof. dr. Emil Constantinescu, are ca scop sprijinirea tinerilor cu performante deosebite. Conferinta Nationala a Forumului Generatia Europeana XXI s-a desfasurat pe parcursul a doua zile. Prima parte a conferintei a avut loc la Ateneul Roman, unde am organizat pauze de cafea si un pranz pentru cei 250 de invitati.

L'Oreal Discovery, Academia L'Oreal si Muzeul National de Arta Contemporana - 80 persoane Lansarea unei noi linii de produse cosmetice profesionale a necesitat organizarea unui eveniment complex in doua locatii diferite. La Academia L'Oreal, in timpul unui seminar, au fost oferite pauze de cafea si un pranz, pentru ca apoi clientii cei mai importanti si conducerea L'Oreal Romania sa fie invitati la un cocktail si o demonstratie de gatit la etajul 4 al Muzeului National de Arta Contemporana.

Nunta, Corbeanca - 200 persoane O nunta este un eveniment special si complex, care necesita atentie deosebita si dedicatie pentru a crea atmosfera perfecta a unei nopti memorabile. In locatia aleasa pentru eveniment, proprietatea mirilor, au fost amplasate trei corturi cu podium, pentru a proteja gazonul, iar spatiul interior l-am amenajat ca pe un salon elegant si primitor pentru 200 de persoane. Spatiul a permis dispunerea unui bufet cu lungimea de noua metri si a doua baruri. In curtea interioara, a fost organizata cununia civila, prin amplasarea scaunelor intr-o schema tip teatru. In timp ce invitatii se delectau cu preparatele oferite de bufetul generos, am transformat curtea interioara intr-o mica discoteca in aer liber, cu trei baruri, mese inalte si un ring de dans pe care nuntasii au petrecut pana in zorii zilei urmatoare.

Nunta, Lac Pantelimon - 120 persoane O nunta este un eveniment special si complex, care necesita atentie deosebita si dedicatie, pentru a crea atmosfera perfecta a unei nopti memorabile. In locatia aleasa de catre miri, pe marginea lacului Pantelimon, am creat un decor primitor pentru cei 120 de invitati. Desfasuratorul evenimentului a fost unul complex printre punctele de atractie ale serii facand parte doua bufete cu meniuri diferite, deserturi fine si salata de fructe exotice, gratar cu preparate traditionale, un purcelus de lapte la cuptor flambat pe pat de legume si un miel la protap.

Petrecere de Craciun, Transelectrica - 350 persoane Pentru petrecerea de Craciun a celor 350 de angajati ai Transelectrica am propus o locatie apropiata de spiritul Craciunului. Sala Mare a Patriarhiei, un loc mai putin folosit pentru astfel de evenimente, a fost decorata astfel incat sa redea eleganta unei sali de bal. Bufetul suedez oferit a cuprins atat elementele specifice sarbatorilor de iarna (sarmalute, piftie, porc cu prune la cuptor, carnaciori romanesti, si altele) cat si preparate deosebite din bucataria internationala (rulada de curcan cu sos de afine, vitello tonnato, salata caesar si altele).

Petrecere aniversara "Compact - 1 an", sediul Ringier Romania - 220 persoane Petrecerea a avut loc la sediul companiei Ringier Romania, in parcarea careia au fost aduse 3 autobuze inchiriate de la RATB. Tema petrecerii "Totul se petrece in autobuz", a presupus dispunerea a doua bufete si a unui bar in interiorul mijloacelor de transport. Cu un pic de ingeniozitate si mult efort, am reusit confectionarea unor bufete din panouri de lemn care sa ascunda perfect scaunele. Explozia culorii portocalii a fost una dintre cerintele exigentului client, aceasta regasindu-se atat in aranjamentele de bufet, fete de masa, baloane, cat si in cocktailul special creat de catre barmanii nostri pentru acest eveniment. Tortul aniversar a fost realizat cu forma unui autobuz si a incorporat sloganul ziarului, "Afli din mers".

Aniversare DDB Bucuresti, sediul propriu - 100 persoane Cu ocazia implinirii a 10 ani in Romania, "DDB Bucuresti" si-a invitat cei mai importanti clienti si colaboratori la o cupa de sampanie. Pe langa bufetul propriu zis si un "pass-around" cu tartine, bucatarii nostri au organizat si o demonstratie de gatit. In cadrul acesteia au fost preparati creveti in sos de unt si flambati cu coniac. Seara a continuat cu o petrecere animata de un dj profesionist, culminand cu spectacolul de bartending oferit de barmanul nostru.

Business Lunch, Hotel Modern - 40 persoane Intrunirea Asociatiei Transportatorilor din Romania, a presupus organizarea in foyerul uneia dintre salile International Business Center Modern, a pauzelor de cafea si a unui pranz. Un exemplu clasic de aranjament pentru un meniu de pranz cu elemente diversificate si savuroase.

Petrecere ING, Club Posh - 200 persoane O petrecere cu tema "Noi Tendinte" ne-a dat posibilitatea sa oferim un meniu special. Vreți să găsiți cele mai bune bonusuri de cazino ? Vizita Bonuses Maple Leaf de experți de jocuri de noroc din Canada ! Creveti cu papaya, frigarui de pui cu sos de alune, tartar de somon cu lamaie si curry, pachetele de primavara cu sos chilli, intr-un cuvant "fusion", imbinarea bucatariei europene cu cea asiatica, a fost propunerea care a castigat clientul. Atat meniul neobisnuit cat si prezentarea spectaculoasa au facut din bufet atractia serii.

Copyright © 2014 Ganotti.ro